Informationsbrev Juni 2020

Informationsbrev juni 2020

Hej alla medlemmar i föreningen,

Styrelsen försöker ständigt bli mer aktiv på Facebook, duktigare på att uppdatera hemsidan och skicka ut infobrev oftare. Ni är alltid välkomna att höra av er till oss vid frågor eller funderingar!

Cykelrensning

Nu behöver vi göra plats åt cyklar som används flitigt. Därför kommer vi den 22/6 börja markera cyklar med en tejpbit/rosett. Cyklar som har kvar markeringen den 13/7 kommer att bli bortforslade. Vi kommer att dokumentera samtliga bortforslade cyklar och anmäla dessa till polisen. Vi kommer förvara cyklarna i 4 månader om ni inte begär tillbaka dem. Efter 4 månader bär föreningen inget ansvar för cyklarna och då kommer vi göra oss av med dem. Om din cykel blir bortfoslad, kontakta styrelsen omgående!

Gemensamma utrymmen

Vi vill passa på att uppmuntra användningen av våra gemensamma utrymmen. Använd gärna takterasser och njut gärna på vår fina gård MEN kom ihåg att alltid lämna den i det skick som ni själva vill finna den. Ta med er ert skräp, sätt tillbaka dynor och tänk på näste man!

Allmänna åtgärder

  • Byte av brunn vid trappa F – åtgärdat!
  • Utvärdering av fönster i trappa G samt trappa C

Kommande/pågående projekt

  • Filmning av våra rör i bottenplattan (från tidigare infobrev) – Klart – analys pågår
  • OVK (skjuts upp till hösten pga Covid-19)
  • Se över elinstallationen i huset
  • Uppsättning av grindar

Sommar!

Vi vill passa på att önska våra medlemmar en glad sommar!

Ta hand om er och på återseende,

Styrelsen

 

Vi vill hälsa alla våra nya medlemmar hjärtligt välkomna till föreningen! Det är vår förhoppning att ni ska trivas här, och att ni ska känna delaktighet i våra gemensamma angelägenheter. Välkomna att höra av er till oss i styrelsen om ni har frågor eller funderingar.

If you want this information in English, please contact us at info (at) soderhus.se.